Purdy Devis House


Working with an existing 2,000 square foot 1950’s Los Feliz home, this extensive remodel focuses on reorganizing the interior program and providing greater visual and physical connectivity to the outdoors. Accommodating a family with two children, our renovation redistributes the bedrooms creating a larger multipurpose family area for the children and a more private adult area for the parents that connects to a new outdoor patio.

los angeles, california


purdydevis_01.jpg
PURDYDEVIS_WEB_02.jpg
PURDYDEVIS_WEB_04.jpg
selected press

“The process ultimately involved stripping the building to its studs to modify openings and achieve an even finish. Now, from the street, the house appears virtually unchanged—but just over the threshold, an animated dialogue begins."

PURDYDEVIS_WEB_03.jpg
PURDYDEVIS_WEB_07.jpg
PURDYDEVIS_WEB_09.jpg
BURNS_WEB_05.jpg
PURDYDEVIS_WEB_06.jpg